Najnovšie recenzie zo sekcie Fóliovníky
- fólia je pevná, dobre drží teplo
- rozmery políc sú akurát
- konštrukcia je stabilná
- Jednoducha montaz
- Konstrukcia ako tak pevna vyzera zeby sa nemala dosledkom vetra ohnut alebo zlomit
- Folia uplne nesedela ako mala
- Konstrukcia tiez bola miestami ohnuta a pri montazi bolo nutne pouzit vrtacku na vyvrtanie vlastnej diery
- Dierky na srubky malokde sedeli
- Zips na "dverach" bol miestami presity mimo a pochybujem o pevnosti podrzania zipsu
Za tu cenu ako vydrzi aspon 3 roky tak budem celkom spokojny. Do buducnosti uvazujem o skleniku takze na docasne riesenie celkom dajn produkt.
Celkom dobrá kvalita za prijateľnú cenu. Keď sa dá fólia na zimu preč, vydrží aj niekoľko rokov. ( vlastná skúsenosť).
- Konštrukcie dobré očíslované zložil som ho sám
Dobrý plán montaže.
- Momentálne som veľmi spokojná
- praktické
- slabšia konštrukcia foliovníka
Nech to rastie.
- Super pomer ceny a kvality...
Ľahko sa dá poskladať, kvalitu ukáže až čas.
- Dodanie
- Komunikácia
Foliovnik som mal na druhy den doma. Pan na telefone velmi milý, poradil. Ja som spokojny.
Garden King 210 x 179 x 250 cm PM-1162
Pridané: 26. apríla 2023
(naposledy upravené 26. apríla 2023)
Zakúpený v TV Products
Konštruktér určite nevyskúšal svoj produkt. Nepraktické konštruovanie.
- Ľahká montáž
- Cena primeraná veľkosti
- Za málo peňazí celkom slušná muzika
Zatiaľ všetko super fóliovník je postavený a nasadené, parádne prevedenie , vstupy z oboch strán + 8okien s moskytiermi nemám čo vytknuť zatiaľ ;) Uvidíme ako dlho vydrží fólia vyzerá celkom slušne .... Objednaný tovar bol v jeden deň o 10.00 platba prevodom ( kartou) na druhý deň o cca 15.00 doručený fakt klobúk dole ⬇️
( konštrukcia ukotvená roksorovymi tycami veľkosť osem 1m kusy ohnuté na koncoch do oblúka a popribijane do zeme bokom v smere vnútra foliovnika celkovo to vyzerá pevné . Fólia po bokoch zvonku zahrnutá zemou a zvnútra priviazané motuzikmi na fólii ku vnútornej konstrukcii )
s produktom som spokojná dodaný v 100 % stave.
- Rýchla montáž
- Veľmi praktický
Som spokojná.Doporučujem.
- Dobra cena aj rýchla doprava. Spokojnosť
- Žadne otváranie.
- Ľahko sa poskladá, zmestia sa do neho najpotrebnejšie zeleniny.
Dobrý pomer cena kvalita, jednoduchá montáž, za tú cenu nie je čo vytknúť
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »