Najnovšie recenzie zo sekcie Fóliovníky
- pevný materiál
- jednoduchá montáž
- vetracie okienka
- veľké dvere
- zipsy po stranách dverí
- potrebné zakotviť do zeme, ináč by ho odfúklo
Perfektný fóliovník s dobrou ergonómiou a jednoduchou montážou, obsluhou a vetraním. Potrebné zakotviť do zeme.
- ľahká montáž fóliovníka výborne označené diely,balenie nedovoluje poškodenie produktu.
- nevýhodou je že treba ešte fixovať foliovník dodatočným kotvením do zeme kvôli jeho ľahkosti, ale nič neriešiteľné...
Fólia je pevná s praktickými vetrákmi a jednouchým otváraním na zips.
S foliovnikom sme spokojní, máme ho len chvíľu, ale zatiaľ sme nenašli nejaké nedostatky. Len chýba trošku podrobnejší popis na zostavenie, ale podľa obrázku sa to dalo.
- Nepevna konstrukcia. Jednotlive casti pri neznej manipulacii sa zalamuje.
Folia je dobra, ale namieskto pevnej konstrukcie popisovanej v reklame, je lahka hlinikova ohnutelna beznym tlakom zenskej ruky a skrutkovaca v miste spoja. Nesedia cisla jednoylivych casti s popisom.
Je to polsky vyrobok.
- Fóliovník zodpovedá popisu, ľahká montáž, platila som prevodom , dodaný bol o 3 dní kuriérom.
- lacne,rychle
- Skladné. Využiteľné aj v zime.
Celkovo spokojna, len mi chyba kotvenie konstrukcie do zeme, vzhladom na velkost foliovnia, preto som kupila kotviace koliky. Uvidime po silnejsich vetroch, snad zostane na mieste.
- Je jednoduchý a za hodinu bol zložený.
- Lepšia kvalita ako iné
- nepraktický ,labilný
- Rúrky mohli by byť pevnejšie, ináč ok
- Vysoký, vhodný na paradajky aj papriku
Vysoký fóliovnik vhodný na papriku a paradajky
Skleník sa pri prvom miernom vetri dotrhá ,igelit je o konštrukciu chytení len štyrmi biednymi úchytkami žiadna stabilita igelitu, som sklamaný že toto sa dokáže predávať za 150eur
Linder Exclusiv MC4308 169x200x77 cm
Pridané: 12. mája 2023
(naposledy upravené 12. mája 2023)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
Ešte nemám žiadne tovar mi eš
te nedosiel
Ešte nie je vybalený.
- Na pár rastlín OK
- Ľahká montáž
- fólia je pevná, dobre drží teplo
- rozmery políc sú akurát
- konštrukcia je stabilná
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »