Najnovšie recenzie zo sekcie Fóliovníky
Lahko sa skladá. Staci na prácu jeden clovek.
Poškodené balenie,inak nič.
- Fóliovník už stojí na svojom mieste. Ľahká manipulácia.
Celková spokojnosť
- Skladný
- Rýchla montáž
- Materiál je tenký
- Rúrky od výroby nezvarené a prešli zikovaním a kontrolou
- Slabé kotvenie na 4 šnúry a kolíčky
- Šitie fólie mimo materiál
- Fleky na vetracích sieťkach
Fóliovník som postavil včera. Rýchla montáž podľa dodaného plánu. Dielce označené číslom. Samotný materiál je tenká pozikovaná oceľ. 4 ks boli po dĺžke pri koncoch nezvarené. Konštrukcia po zložení labilná. Lepšie utiahnutie nemožné, materiál sa deformuje. Fólia ušitá na mieru prichytená o konštrukciu suchým zipsom a 4 x viazaním, kde sa uchycujú kotviace šnúrky. Fólia od spodu má cca 15 cm na zahrabanie, alebo priloženie. Šitie fólie je na oblúkoch a hlavných spojoch v norme, ale suché zipsy a sieťkové okienka katastrofa. Škoda, že sa nedajú pridať aj fotografie. Na faktúre bol foliovník, ako darček pracovné rukavice a vianočná čiapka, ktorú sme nedostali. Na fóliovník sa vzťahuje záruka tak uvidíme po prvej sezóne ako obstojí.
Stabilný, lahko zložitelný
- výhodný na pestovanie paprík
Aga Zahradní fóliovník 6x3x2 m
Pridané: 19. marca 2023
(naposledy upravené 19. marca 2023)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
- Jednoduchá,rýchlá montáž,spokojnost primeraná k cene.
6 dní od objednávky a stále nič neprišlo . Hlavne že píšu rýchle dodanie
- Kvalitný materiál.
Zatiaľ ho nemám vyskúšaný
- rozer,lahká montáž,priemer trbiek
- umelý zips
- Super kvalita Germany (◕ᴗ◕✿).Len samotná fólia stojí cca 20evri .. ďalej kostra nad 10 ečjek..dl zips 10 evri..a robota?oplatí sa , pozri alefesak na Google azet
Plus k tomu napr kvetináče pareniska atď a máš Doručenie zadarmo nad 50evri
Zatiaľ ok, vydržal aj víkendovú víchricu
Rýchle dorucenie tovaru
Plonos 2x3,5m 7m2 biely P-4971
Pridané: 7. marca 2023
(naposledy upravené 7. marca 2023)
Zakúpený v Prevadzkaren.sk
Zatiaľ nevyskúšany, ale najlacnejší, výhodný produkt
Zatial som poskladala len konštrukciu, nič zložité, celkom rýchle, zdá sa byť ok
Mohla by byť stabilnejšie konstukcia
- Kvalitná konštrukcia aj fólia
- Výborná cena
So zakúpeným produktom v tomto obchode som veľmi spokojná. Páči sa mi prevedenie, kvalita a aj veľmi dobrá cena.
Som vcelku spokojná, už sme kúpili 3 kus, a vždy sa stalo ze nám chýbali šroby, mam pocit ze keď sa stane chyba raz, môže byť, ale určite to bolo dva krát a čakám tretí kus a uvidíme.
Ale na druhu stranu som spokojná, vyzerá dobre, spĺna účel a páči sa nám. Hodnotím to pozitívne, ale nedostatky určite treba odstrániť
super
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »