Najnovšie recenzie zo sekcie Fóliovníky
Niesom spokojný s "kvalitou" prevedenia fóliovníka, tak ako to opisujú na svojom webe. Fólia bola na viacerých miestach deravá, rúrky z tenučkého materiálu, pozink na jednej rúrke nebol dobre urobený a rúrka bola ohrdzavená, na obrázku boli u 4m foliovníka 4 oddelenia, v skutočnosti sú len 3. Pri rozhodovaní sa či kúpim fóliovník od nich som sa riadil popisom na ich stránke - kde boli zavádzajúce údaje o vysokej kvalite, pričom taký istý fóliovník sa dá zohnať inde aj za 100€. Oni predávajú za 130€.
Tovar nebudem posielať späť nakoľko som ho už poskladal a výmena by trvala dlho.
- Produkt nemá slovenský návod, z toho dôvodu ho nemám ešte poskladaný!
- Príliš voľná fólia voči konštrukcii
- A chýbala mi jedna rúrka , no poradil som si .
- perfektný výrobok
- dobrá cena
Veľmi vhodné na pestovanie priesad
- rychlost a dobra cena
- jednoduchá montáž, dostatočná pevnosť
Kvalitný, prakticky skratka
Konštrukcia nie je až taká pevná, ako sa píše v upútavke, určite to treba ešte nejakými kovovými profilmi upevniť k zemi, inak pri silnejšom vetre odletí. A určite by som sa na to nevešela, lebo nejde o tak pevné časti, riskovali by ste ohnutie. No a samozrejme čas ukáže, aká bude úroda. :-) No pomer cena:kvalita zatiaľ OK
Som veľmi spokojná
Konštrukcia veľmi jemná, chcelo by to aspoň hrubšie trubky!
- Rýchlo som poskladala sama.
Tovar je ok, iba ja som sa zmylila, objednala som menší, a ten nám nevyhovuje. Chceme ho vrátiť späť do obchodu, ale vôbec komunikujú
- Xxx
- XXx
- Folia bez vstupu,obydve strany uzatvorene
Som z toho uplne sklamany,a zbytocne starosti
- Foliovník som si objednala kvôli zlému počasiu, je to môj prvý ... mohol byť o pol metra väčší na každú stranu, ale na pilotný projekt postačí. Dúfam, že sa odplatí...
Super už sú priesady presadené
- splnil očakávanie aj kvalitu, funkčný, jednoduchý systém skladania
- produkt prišiel roztrhnutý a zlomený jeden plastový diel, naštastie sa to dalo zlepiť páskou a sekundovým lepidlom. Nakoniec foliovník stojí ale prišiel hneď poškodený.
- Jednoducho sa skladá a ľahko sa z prenáša
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »