Najnovšie recenzie zo sekcie Fóliovníky
- vyskúšané, preto som objednala ešte raz aj pre známu
Páči sa mi tento fóliovník.
Mrzí ma iba, že ste mi poslali fóliu ktorú už niekto skúšal použiť a vrátil Vám ju. Bola ušpinená od zeme, keď som ju rozbalila. Ostatné bolo v pohode. Žiadal by sa návod na montáž. Postupne od prvého kroku ako ho skladať. Som absolventka záhradníckej školy. Učila som na Záhradníckych školách v Malinove a v Beladiciach praktický výcvik.
- Okej
S fóliovníkom nie som spokojná, totiž nemá okienko, resp. okienka, ktorým by sa vetralo a cirkuloval vzduch do vnútra. Takisto by mohol mať aj nejaké hroty, ktorými by sa zapichol do zeme a bol pevnejší. Počas silného vetra, som nemohla vetrať, nakoľko nie je až taký pevný a bralo mi to a tým pádom vo vnútri na vnútornej strane sa zrážala voda, takže vnútrajšok fóliovníka bol mokrý a nebude trvať dlho a bude tam pleseň.
- Pomer cena kvalita
Zatiaľ ok, len konštrukcia by mohla byť z tvrdšieho materiálu .
- Je to poľský výrobok a samozrejme znova taká povrchnosť. Tyčka nepredierovaná-neprevŕtaná na jednej tyčke, krížová tyčka kratšia.
Potrápili sme sa, kým sme si tyčky upravili, čo by nemalo byť. Vracať tovar, keď už máte na polovicu poskladaný fóliovník je naozaj zbytočne náročné.
Veľmi slabá konštrukcia. Za túto cenu očakávala som trocha lepšiu kvalitu. NEODPORÚČAM
-primárne som zakúpila tovar na ochranu rastlín pred nepriaznivým počasím, v tomto smere je foliovník skvelá vec, ale keď začne pršať tak sa na strieške začne vytvárať bazén. Konštrukcia striešky je nešťastne riešená, voda nemôže odtekať.
-plastový obal bol poškodený-roztrhnutý v dĺžke 5 cm.
-cena asi zodpovedá kvalite
- Rýchlosť postavenia fóliovníka a pomerne stabilná konštrukcia.
- Kvalita za primeranú cenu
Bolo veľmi rýchle dakuje
- Zatiaľ všetko OK
Foliovnik som objednala v pondelok a v stredu uz som ho mala doma . Za hodinu a pol sme ho mali 3 poskladaný ,len by mohol mať podrobnejší plán na ukotvenie foliovnika ale veľmi som s foliovnikom spokojná. Vrele odporúčam každému kto sa pre takýto typ foliovnika zaujíma a premýšľa nad kúpou. Je to foliovnik 2x3 m a cena je skvelá, ešte raz vrele odporúčam.
- Tovar prišiel v poriadku a návod bol čitateľný ,je to zložené.
Spokojnosť
- Dobrý pomer rozmeru a ceny
S produktom som spokojný, mám len dve výhrady.
1, Chýba návod na montáž, pribalený bol len obrázok hotovej konštrukcie. Staval som sám a musel som dosť zvažovať, v akom poradí postupovať, aby som konštrukciu nezničil. Potešilo by pár tipov ku montáži.
2, Na jednom dieli chýbali dve predvŕtané diery na skrutky. Chyba výrobcu.
- poskladaný za 2 hod
malo suchych zipsov na uchytenie plachty, minimalne by trebalo + 30ks
- Super rýchle dodanie
- To čo som chcel to má
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »