Najnovšie recenzie zo sekcie Fóliovníky
- Jednoduchá montáž, kvalitný materiál.
- do malej záhradky je praktický,ľahko sa stavia
vydržal 5 rokov,čo obyčajná folia nesplňala
- Cela konštrukcia je veĺmi slaba, už pri slabšom vetre, ak ho neupevnite pevne, uletí Vám. neodporucam takýto tovar, potrebovalo by to silnejšiu konštrukciu, neuchrani rastlinky.
Už by som to ežte raz nekupovala. Sklamanie na celej čiare. Aká cena, taký tovar, aspoň že folia je pevná. Obmezená použiteĺnosť.
- Super produkt
Foliovnik cena zodpovedá kvalite. My sme si ho na miestach ešte spevnili lebo bol dosť slabý, ale pre začiatočníkov odporúčam. Celkový dojem z fóliovníky je dobrý.
- Cena, veľkosť
- Konštrukcia je veľmi úsporná a vyvoláva vo mne obavy, či sa po prvej búrke nezrúti. plachta nie je presne zošitá, nesedí krytie vetracích okienok
- Pevna konstrukcia a jednoduche poskladanie, vsetko oznacene, vsetok potrebny material v baleni
- Plastove krytky na skrutky sa nedaju pouzit, skrutky su dlhe, mozno by pomohlo keby boli pribalene podlozky pod matice
- Labilna konstrukcia.
Foliovnik nie je 100 percentnej kvality. Vela rurok bolo poskodenych, boli postlacane na koncoch cize do seba nepasovali. Museli sme si ich vystierat. Folia mala zopar dierok od vyroby. Cela konstrukcia je labilna, neverim ze nam to vydrzi vela rokov, je to asi len docasne riesenie, kym si kupime sklenik. Urcite by som si to nekupila znovu a ani by som to neodporucila nikomu kupovat. Mozno je to labilne preto lebo je to dost velke, 6x3 m. Na takuto velkost by to potrebovalo byt ovela viac vystuzene.Zips vyzera ze mozno zvladne maximalne jednu sezonu, uz teraz sa mi viackrat zasekol a nesli sme ho dat na poriadok. No proste to zhrniem asi tak ze si treba dosetrit a kupit poriadny sklenik lebo toto asi nevydrzi ani prvu burku a uz vobec nie prvu zimu so snehom.
- Konštrukcia je síce kovová, ale veľmi labilná. Trubky sú papierovo tenké. Spojky sú umelé, čo ešte pridáva na slabej stabilite. Na druhý deň som zbadal prasknutú umelú spojnicu a celý fóliovník vykrútený v stredových spojoch. Zadná strana vôbec nie je vystužená. Na regál môžete položiť akurát prázdne kvetináče a nieto ešte nejaké sadenice so zeminou. Skrátka tento výrobok je lákavý IBA na reklamnej fotografii v praxi je to šuviks!!!
Zle označené diely, špatný návod na zhotovenie....
potreboval som malý foliovnik aj s konštrukciou a rozumnú cenu. Konštrukcia sa lahko poskladá, každá časť je viditeľná označená číslom, preto je ju lahko poskladať podľa priloženého návodu. folia je ušitá dobre a čudoval som sa ako presne licuje. Potešili ma sieťky na oknch proti hmyzu. Je naozaj vhodný aj pre menej zručných udí ak osom ja. je dostatočne priestranný aj vysoký. Dúfam že vydrží dlhšie ako jednu sezonu. Uvtal by som ak by sa dala kúpiť len samostatný foliovník na už kupenú konštrukciu. ešte som sa na to neinformoval.
V zásielke chýbali krytky(10ks) na konce tričiek.
Mal som menší o niečo a chcel som väčší .Som veľmi spokojný. Odporúčam
- Dostal som to čo som objednal,
- Ak sa foliovnik dokonale nenaspanuje, nevystrie, okná sa nedajú dokonale zavrieť, je tam malo uchytnych bodov zo suchého zipsu. Musel som si prilepiť viac.
- praktické
- nedostatočná kvalita práce, nedolepené spojenia častí fólie
praktickosť, ľahké zloženie, ale nekvalitné spájanie jednotlivých častí fólie/ 3 diery v spojoch o dĺžke 5-10 cm/.
- je to menší foliovík al e na par domacich vecí pre svoju potrebu stači,stači vložiť regále
- bol na jednej strane poškodený
- cena zodpovedá kvalite
- Kvalitný a podla predstav
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »