Najnovšie recenzie zo sekcie Fóliovníky
- rýchlo sa skladal
Spokojnosť ešte objednám ďalší .
- Veľmi tenké konštrukčné rúry, možno to vydrží tak 2-3 sezóny, a tiež slabé krajčírske šitie plastovej fólie. Bojím sa, že pri pár prudších vetrov sa to niekde povolí a odfúkne mi fóliu.
Foliovník je super.Síce je pokazený zips ale nejako sme ho spojili a tú stranu neotváram.Písala som hneď a pán mi poslal link kde ho môžem vymeniť.Ale mne to boli pomôcť chlapi zložiť a sama to už nerozoberiem tak som to nechala tak ako to je.
- Foliovnik primeraný cene. Zatiaľ spokojnosť, po čase sa uvidí čo vydrží. Konštrukcia sa dala poskladať v pohode, žiadny problém, nič nechýbalo. Fólia taktiež OK.
- Zatiaľ žiadne nevýhody.
Tento produkt som si vybrala pre (pre mňa) optimálne rozmery na vymedzený priestor.
Nie je potrebné stavať fóliovník za slnečného počasia, fólia nie je z plechu, dá sa v pohode umiestniť na kovové oblúky.
Pri stavaní fóliovníka je nutné, aby boli aspoň dve osoby.
Úžitok nám prináša od začiatku, priesady nám už v dome nezavadzajú, našli si svoje miesto v plastovom dome.
Keď zasvieti slnko, zvyšuje sa vnútorná teplota a je potrebné vetrať. Jeden otvor pre vstup však nestačí, aj pri otvorených okienkach a otvore pre vstup, teplota šla vysoko nad 41 stupňov. Preto vynášame priesady von pred poludním a podvečer ich nosíme dnu. Musíme vymyslieť ako zostrojíme zadný otvor, potom bude všetko O.K.
Napriek tomu, výrobok odporúčam, funguje tak ako má a spĺňa, čo sme od neho očakávali.
Máme z neho radosť, majte ju aj vy.
Výhoda
- lahko sa da poskladat,ak folia vydrzi aspon 3roky budem spokojny samozrejme ju cez zimu dam dole
- jednoduchá a rýchla montáž
- kvalitné prevedenie
chýbajúce identifikačné lepky jednotlivých dielcov
- Jednoduché zloženie, dobrý materiál. 100% spokojnosť.
Jednoducha montaz,uvidime ako sa bude darit rastlinkam.
- Pevnosť materialu
- Za uvedenú cenu tovar vo veľmi dobrej kvalite.
- Zatiaľ dobrý.
- Zatiaľ neodskusane,ale veľké očakávania sú!
- Dobrá cena!
- Jednoduchá montáž
Zatiaľ som ho nevybalil - neviem
- rychlost dodania
- Rýchla montáž , ľahká konštrukcia, možnosť bočného vetrania a okienka majú sieťku.
- Šnúrky na uchytenie ku konštrukcii by mali byť hustejšie, teraz sú len osem celkove. V predu štyri a vzadu tiež štyri, na bočnej dlhej časti nie sú žiadne. V prípade veterného počasia fólia veje , ak by bol väčší počet šnúrok na uchytenie ku konštrukcii, tak by sa to nestalo . Ďalší nedostatok vidím krátke kotviace tyčky do zeme, majú len 13-15cm odhadom a sú štyri len. Ja som si vyrobil dlhšie a šesť kusov.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »